Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

Félnapos kirándulás Szentendrére

A buszos kirándulás reggel indul Budapestről, de a kíváncsiak dönthetnek a helyi tömegközlekedés használata mellett is, mivel alig fél órás vonatútra van a kisváros Budapest központjától.  A program során a résztvevők megismerkedhetnek Szentendre mediterrán hangulatú kisváros művészetével és kultúrájával. A nyugodt kisvárosi élet a század eleje óta vonzza a művészeket. Művésztelepe, múzeumai és galériái nyomán az élő képzőművészet városaként is emlegetik a települést. Belvárosa jellegzetes, a XVIII. századból megőrzött városképével Magyarországon szinte egyedülálló műemléki együttes.

A kirándulás során javasoljuk két templom megtekintését, valamint egy-két aktuális kiállítás megtekintését. Az idelátogatók emelett  akár bepillantást nyerhetnek a marcipán készítés művészetébe és kis időutazás gyanánt belekóstolhatunk a századforduló vendéglátói milliőjébe. 

A program során javasoljuk két templom megtekintését, valamint egy-két aktuális kiállítás megtekintését.

 


 

Program tudnivalók

Program időtartama: kb. 3-4 óra

Programjaink minden esetben egyéniek, azaz nem vonunk össze csoportokat. Ennek megfelelően a program vendégeink igénye szerint módosítható és személyre szabható.

Jelentkezés:                     

Részvételi szándékát, kérjük, jelezze legkevesebb 7 nappal a program előtt a szaboe@teamvision.hu e-mail címen, hogy biztosítani tudjuk a részvételt.

Programunkat kizárólag megrendelésre szervezzük, a jelentkezés akkor érvényes, amennyiben a visszaigazoló levelünket megkapta.

2013 díjak:

Résztvevők száma

1 fő

2 fő

3 fő

4 fő

5 fő

6 fő

7 fő

8 fő

9 fő

10 fő

Ft / fő

90 000

50 000

35 000

35 000

35 000

30 000

25 000

22 000

21 000

20 000

 

Az ár tartalmazza:

  • a vendégek Budapesti tartózkodási helyéről indulást és visszakísérést 
  • utazást taxival vagy busszal a szálloda – Szentendre – szálloda útvonalon
  • múzeum belépőt – 3 múzeumba
  • magyar vagy angol nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza: további belépők és fogyasztás díját, túravezető részére borravalót

Programunkat minden időjárási körülmény esetén megtartjuk. A program alatt lehetőség van rövid szünetre, szendvics vagy kávé, üdítő fogyasztására, ezt a túra díja nem tartalmazza. Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözet javasolt. További kérdések felmerülése esetén kérjük hívjon a  00 36 20 380 51 66-os telefonszámon, vagy írjon a szaboe@teamvision.hu email címre.

További kérdések felmerülése esetén kérjük hívjon a  00 36 20 380 51 66-os telefonszámon, vagy írjon a szaboe@teamvision.hu email címre.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a