Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

iBudapest

FEJTSD MEG A XVII. SZÁZAD TITKAIT A XXI. SZÁZAD TECHNOLÓGIÁJÁVAL!

A csapatépítésen való résztvevőket csoportokra bontjuk, és minden csapat kap egy iPad-et. Első feladatként a közösen kell megfejtenetek az iPad-eket záró kódot. Az időutazó minden résztvevő csapat számára hagyott egy dátumot, ahol egy üzenetet találtok, amely segítségével felfedi a játékot indító virtuális helyszínt és az induláshoz szükséges csapatkódot. A kód aktiválását követően megkapjátok az első kódolt üzenetet. Ha feltörtétek a kódot, vár rátok az első rejtvény – fejtsétek meg és induljatok csapatotokkal. Útközben feladatok várnak rátok, és ha megvagytok a válaszotokat az Időutazónak kell küldenetek, ő ellenőrzi a választ, és ha jónak ítéli, akkor elküldi a következő rejtvényt.

GPS koordináták, kódok, kriptexek és kriptogrammok, valamint feladványok egész sorát kell megfejtenetek, hogy utatokat bejárjátok – ha sikerrel jártok, jutalmatok nem marad el!

iPad-re és kalandra fel!

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!


 

Csapatépítéseinket  minden esetben személyre szabottan építjük fel, ügyfeleink igényeinek figyelembevételével. Árajánlat kéréshez kérjük töltse ki a szaboe@teamvision.hu link alatt találtható kérdéseket.

Ajánlatunkat 48 órán belül elküldjük (kivéve hétvégén).

Ajánlatot kérek Részletek letöltése

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a