Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

Design Workshop

Ez a túra elkalauzol a magyar divat és design, az izgalmas kézműves alkotások világába.

A VALÓDI PARFÜM VILÁGA - „eau de la Reine de Hongrie” azaz a Magyar Királyné vize – vagyis magyar a világ legrégebbi parfümje. A ma már kevésbé trendi rozmaringos kivonat nem igazán egy korszerű parfüm, de ez az elsőként elismert parfüm.  Így tanítják a Versailles-i ISIPCA parfümőrképzőben is a luxuskozmetikumok világhírű francia iskolájában, ahol Magyarország egyetlen parfümőrje szerezte ismereteit. Ebben az iskolában a világ minden tájáról érkezett tizenkét tanuló közt évtizedek óta az egyedüli magyarként végezte el a Fragrance Academy parfümkészítõ mesterkurzusát. Jelenleg nemzetközi megbízásoknak megfelelve készíti saját parfümkreációit. A luxusparfümkészítés high-end szolgáltatása, amikor egyedi felkérésre, személyre szabott, kifejezetten a megrendelõ bõréhez komponált "haute couture" parfümöket, valamint emlékezetes ünnepi, például esküvõi vagy exkluzív vállalati parfümöket alkot.

Az Orr–al Budapesti showroomjában találkozhatunk, ahol a világ legjobb illataival és saját kreációival is megismerkedhetünk a program során. Továbbá a program része az egy órás személyre szabott parfümtanácsadás, mely során a résztvevők a piacon jelenleg kapható illatokból válogatnak. A program végén a résztvevők megkapják a közösen kiválasztott parfümöt*.

 

KÉSZÍTS CSOKOLÁDÉT! - Ezen az órán a résztvevők a töltött csokoládé bonbonok elkészítésének alapjaival ismerkedhetnek meg, Megtanulják mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé, mindenki a gyakorlatban ismerkedhet meg a márványlapon való temperálás technikájával. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált csokoládéból a profi csokoládémesterek által használt formát, amely egy különleges élmény. A finom és stílusos apró mesterművekhez kétféle alapkrémet készítünk, egy pálinkával lazított  marcipánkrémet és egy krémes mézes tejcsokoládé krémet. A csokoládémester segítségével megtöltik azokat a kiöntött formát. Temperált csokoládéval zárjuk le a desszerteket, azaz talpaljuk, majd dermesztés után kiütjük a formából a pralinénkat. Ezután már csak meg kell kóstolnunk milyen a frissen készült roppanós bonbon íze.

A CIPŐ MANUFAKTÚRA - A Cipőmanufaktúrát Juhos Vitus alapította 1910-ben. Az alapító már nem él, de az általa létrehozott – apáról fiúra szálló – kézműves technológia máig fennmaradt, hűen az elődök által teremtett hagyományokhoz. Jelenleg családjuk negyedik generációja készíti a lábbeliket. A családjuk mindig kiemelt hangsúlyt fektetett mind a minőségre, mind a legnemesebb anyagok felhasználására, ezért cipőik a klasszikus divatot követik, de - hála a természetes bőrök felhasználásának és egyedi kaptafaformáinknak - a maximális komfortérzetet is biztosítják. Cipőik bőr felsőrésszel, béléssel és talppal készülnek, hagyományos kézműves technológiával. Mindegyik cipő szakképzett mesteremberek keze nyomán alakul át “egyszerű” bőrdarabokból exkluzív viseletté, amely hűen tükrözi viselőjének személyiségét, stílusát.

 


 

Program tudnivalók

Program időtartama: kb. 5 óra

Programjaink minden esetben egyéniek, azaz nem vonunk össze csoportokat. Ennek megfelelően a program vendégeink igénye szerint módosítható és személyre szabható.

Jelentkezés:                     

Részvételi szándékát, kérjük, jelezze legkevesebb 7 nappal a program előtt a szaboe@teamvision.hu e-mail címen, hogy biztosítani tudjuk a részvételt. Programunkat kizárólag megrendelésre szervezzük, a jelentkezés akkor érvényes, amennyiben a visszaigazoló levelünket megkapta.

2013 díjak:

Résztvevők száma

1 fő

2 fő

3 fő

4 fő

Ft / fő

120 000

100 000

90 000

80 000

 

 

 

 

Az ár tartalmazza:

  • a vendégek Budapesti tartózkodási helyéről indulást és visszakísérést 
  • 3 órás macaron vagy csokoládé készítő kurzuson való részvételt színvonalas környezetben
  • 1 órás személyes parfüm tanácsadást az egyetlen magyar parfümőrrel Zólyomi Zsolt-al – mely tartalmazza a kiválasztott niche parfümöt *is. (*kivéve a limitált kiadásokat)
  • időtartamtól függően 1-2 magyar designer bolt meglátogatását
  • magyar vagy angol nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza: belépő díjat, fogyasztást, túravezető részére borravalót.

Programunkat minden időjárási körülmény esetén megtartjuk. A program alatt lehetőség van rövid szünetre, szendvics vagy kávé, üdítő fogyasztására, ezt a túra díja nem tartalmazza. Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözet javasolt.

További kérdések felmerülése esetén kérjük hívjon a  00 36 20 380 51 66-os telefonszámon, vagy írjon a szaboe@teamvision.hu email címre.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a