Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

Csapatépítések Budapesten

Csoportos csapatépítő programjaink összeállításakor két fontos szempontot tartottunk szem előtt – egyrészről egy izgalmas, interaktív program megvalósítására törekedtünk melynek lényege, hogy a résztvevők a város életébe merülve, feladatokat megoldva, a pesti embereket, járókelőket bevonva ismerkednek Budapest érdekességeivel. Másodsorban pedig az állomásokon különböző, kreativitást, csapatmunkát igénylő és erősítő, szórakoztató kihívások elé állítjuk őket.

Bővebb információért, kérem keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

Nemrég magyar régészek egy ásatás során időkapszulát találtak, melyet egyidőutazó rejtett el. Az időutazó egy üzenetet hagyott hátra és egy 21. században készített eszközt, melynek segítségével téged is egy időutazásra hív. Nem tudjuk, hogy hol van jelenleg és nem szeretné, hogy mások is kövessék, ezért üzeneteit a különböző korok tudásának megfelelően titkosította. A kódolt üzeneteket meg kell fejteni és bizonyítani, hogy alkalmasok vagyunk a nyomdokaiba lépni.

Őfelsége, az angol királynő titkosszolgálatához megbizható forrásból érkezett információ,  miszerint egy terrorista csoport merényletet tervez a királynő ellen, első lépésként a teljes titkosszolgálatot fel akarják számolni. A merénylet első célpontja a titkosszolgálat Budapesti bázisa, melynek közelében, egy bombát helyeztek el. A bázis holléte titkos és két ügynök eltünését követően a többi ügynök nem fedi fel kilétét, nyomokat hagytak a városban, melyeket fel kell kutatni, megtalálni a helyszint, a bombát és a leállitáságoz szükséges kódot. Az óra elindult...

Felejtsd el a számháborút és a kincskeresést! A Budapest Challenge egy igazi kihívás és kaland. A város, ahogy még nem láttad és nem hallottad. Kutasd fel a rómaiak nyomát és dekódold Caesar kódját! Nem tudod, hogy hogyan tovább?  Majd a kriptex ad választ rá! Ja igen, miután megfejtetted!

Nem, nem az autó, hanem egy vagy több résztvevő meg néhány telefon. És egy vicces történet, amelynek a részesévé válhatsz. Néhány nagyszerű szereplő és még több érdekes történet melyek lehet, hogy meg sem történtek? Döntsd el! Ha eldöntötted válaszod küldd el – válaszodtól függ, hogy a történet hogyan folytatódik tovább. A várfalon kívül vagy belül és Pesten vagy Budán?

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a