Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

Egyéni túrák Magyarországon

A „magyar mediterrán kisváros”, „a művészetek városa”, a történelem során 12 nemzetiség, 9 vallás, 10 templom, 14 múzeum és sok régi mesterség képviselői nyomták rá bélyegét Szentendre építészetére. Hangulatos Dunaparti kisváros, mely nem véletlenül vált több mint kétszáz képző- és iparművész, valamint író, költő, zeneművész és színész otthonává. Fél napos programunk során ennek a kisvárosnak az életébe nyerünk bepillantást. 

Visegrád a magyar történelem fontos helyszíne, hosszú időn át volt Magyaroszág fővárosa, királyok rezidenciája. Építményeinek és nem utolsó sorban földrajzi elhelyezkedésének köszönheti töretlen népszerűségét. A várból mesés kilátás nyílik a Dunakanyarra és az azt övező hegyekre. Felejthetetlen látvány és élmény!

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, a „magyar tenger. Népszerűségét sokszínűségének köszönheti, nagyszerű strandokkal, környékén érdekes látnivalókkal, templomok, várak csalogatják az érdeklődőket. A programot, lévén, hogy rendkívül sok az érdekesség – az ügyféllel közösen, személyre szabottan állítjuk össze, az érdeklődésnek megfelelően. 

Fél napos kirándulás a festők romantikus városába a velencei vízitaxik mintájára felépített vízi limuzinnal! A vendég egy úszó luxusszalonban élvezheti az utazást, egy pohár pezsgő társaságában. A nagyjából fél órás út után megismerkedünk a festők városának egy-egy gyöngyszemével. Könnyed és kellemes kikapcsolódás egy mediterrán hangulatú kisvárosban! Éld át a víz nyújtotta szabadság érzését, majd sétálj a nagy elődök nyomdokain!

Kirándulásunk egy nagyszerű kalandozás időben és térben. Budapestről egy kisméretű luxushajóval utazunk Visegrádra, útközben megtekintve Budapest Világörökségi emlékeit, majd Szentendre mellett is elhaladva, körülbelül 1 óra hajóút után érkezünk Visegrádra. Itt meglátogatjuk a Várat, megismerkedünk a történetével és egy reneszánsz ebédet követően utazunk vissza Budapestre.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a