Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

Félnapos kirándulás Visegrádra

Visegrád város a 11-es főút mellett, Budapesttől 43 km-re, északra található. Visegrád területén az emberi jelenlét legkorábbi nyomai az újkőkorba vezetnek, folyamatosan pedig a bronzkor végétől lakott a környék. Az első latin nyelvi oklevél 1009-ben említi Visegrád várát és megyéjét. 1323-ban ez a város lett az ország központja.

Visegrád második fénykorát Mátyás király uralkodása alatt élte, aki nagyszerű épületeket emeltetett a várban. A Fellegvár a visegrádi várrendszer (vízivár, alsóvár, felsővár) legismertebb tagja, mivel a Várhegy tetején álló építmény minden irányból messziről látszik, s a visegrádi kirándulások, túrák leggyakoribb célja.

A Fellegvárba megismerkedünk a vár történelmével, megtekintjük a kiállításokat és akinek kedve tartja, akár az íjászkodást is kipróbálhatja. A vár megtekintése nagyjából 1,5 órát vesz igénybe. A vár megtekintése után a Visegrádi Reneissance Étteremben kellemes ebéd vár ránk, ahol agyagedényekben felszolgált ínycsiklandozó étkekkel és italokkal ebbe a korszakba repíti vissza az étterem idelátogató vendégeit.

A kellemes ebéd után búcsút veszünk Visegrádtól és visszatérünk Budapestre.

 


 

Program tudnivalók

Program időtartama: kb. 5 óra

Programjaink minden esetben egyéniek, azaz nem vonunk össze csoportokat. Ennek megfelelően a program vendégeink igénye szerint módosítható és személyre szabható.

Jelentkezés:                     

Részvételi szándékát, kérjük, jelezze legkevesebb 7 nappal a program előtt a szaboe@teamvision.hu e-mail címen, hogy biztosítani tudjuk a részvételt.

Programunkat kizárólag megrendelésre szervezzük, a jelentkezés akkor érvényes, amennyiben a visszaigazoló levelünket megkapta.

2013 díjak:

Résztvevők száma

1 fő

2 fő

3 fő

4 fő

5 fő

6 fő

7 fő

8 fő

9 fő

10 fő

Ft / fő

110 000

65 000

50 000

45 000

40 000

38 000

35 000

30 000

28 000

26 000

Az ár tartalmazza:

  • a vendégek Budapesti tartózkodási helyéről indulást és visszakísérést 
  • utazást taxival vagy busszal a szálloda – Szentendre – szálloda útvonalon
  • Visegrád vár belépőt
  • Királyi Lakomát a Renaissance étteremben  – 3 fogásos menü, borral
  • magyar vagy angol nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza: további belépők díját, túravezető részére borravalót

 

Programunkat minden időjárási körülmény esetén megtartjuk. A program alatt lehetőség van rövid szünetre, szendvics vagy kávé, üdítő fogyasztására, ezt a túra díja nem tartalmazza. Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözet javasolt. További kérdések felmerülése esetén kérjük hívjon a  00 36 20 380 51 66-os telefonszámon, vagy írjon a szaboe@teamvision.hu email címre.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a