Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

Budapesti városnézés luxushajóval

Élvezd luxus körülmények közt a Világörökség részét képező látványt!

A Dunán utazva a lehető legszebb panoráma terül elénk és rövid idő alatt felejthetetlen élménnyel gazdagszunk. A hajó fedélzetén bőrülések szolgálják a kényelmet, az élményt pedig a szabad száguldás mellett a minőségi zenelejátszás teszi teljessé. A vendég egy úszó luxusszalonban élvezheti az utazást.

Az egy órás program során egy pohár pezsgő társaságában megtekinthetik a Budapest legnagyobb egyetemének épületét, az idei évben CNN Travel által Európa legszebb piaca címet elnyerő Vásárcsarnokot, a Világörökség részét képező Duna látképét, melynek részét képezi továbbá a Gellért fürdő, a Szabadság szobor és a Citadella. Továbbhaladva idetartozik a Királyi Palota, Mátyás templom, Halászbástya. A Pesti oldalon a Várnegyeddel szemben a Magyar Tudományos Akadémia, a napjainkban Four Seasons szállodaként műkdödő Gresham-palota valamint a magyar Parlament épületét láthatjuk. Természetesen áthaladunk a Lánchíd és Margit híd alatt és a Margit sziget közel 200 éves fáit is megcsodálhatjuk.

Budapest ezen arcát akár nappal, akár éjjel nézed meg, soha nem fogod elfelejteni!

 


 

Program tudnivalók

Program időtartama: 1óra + utazás a helyszínre

Programjaink minden esetben egyéniek, azaz nem vonunk össze csoportokat. Ennek megfelelően a program vendégeink igénye szerint módosítható és személyre szabható.

Jelentkezés:                     

Részvételi szándékát, kérjük, jelezze legkevesebb 7 nappal a program előtt a szaboe@teamvision.hu e-mail címen, hogy biztosítani tudjuk a részvételt.

Programunkat kizárólag megrendelésre szervezzük, a jelentkezés akkor érvényes, amennyiben a Visszaigazoló levelünket megkapta.

2013 díjak:

Résztvevők száma

1 fő

2 fő

3 fő

4 fő

5 fő

6 fő

7 fő

8 fő

9 fő

10 fő

Ft / fő

125 000

65 000

45 000

30 000

30 000

25 000

22 000

20 000

20 000

20 000

Az ár tartalmazza:

  • a vendégek Budapesti tartózkodási helyéről indulást és visszakísérést 
  • tömegközlekedéssel vagy taxival utazást a hajóig
  • egy pohár pezsgőt a hajón
  • magyar vagy angol nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza: túravezető részére borravalót.

 

Programunkat tavasztól –őszig, az időjárási körülmények figyelembevételével indítjuk. Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözet javasolt.

További kérdések felmerülése esetén kérjük, hívjon a  00 36 20 380 51 66-os telefonszámon, vagy írjon a szaboe@teamvision.hu email címre.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a