Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

Egyéni túrák Budapesten

Az amerikai Forbes magazin szerint Budapest a 7. „legidillibb európai város” , jelenleg Európa 6. leglátogatottabb városa”. Budapesten több világörökségi is helyszín is található, az első 1987-ben került az UNESCO listájára, ez a Duna-part látképe és a Budai várnegyed volt, majd 2002-től az Andrássy út és történelmi környezete. A program során ezekkel a különleges és szép helyszínekkel ismerkedhetünk meg.

Budapest fürdőkultúrája több mint ezer éves múltra tekint vissza, de igazi aranykorát a XVI. Században a török hódoltság alatt élte. A városban majdnem tucatnyi török fürdő épült, köszönhetően a bőséges hévízi forrásoknak. Napjainkban ismét reneszánszát éli, fontos részét képezi az egészség megőrzésnek.

“A girl should be two things: classy and fabulous” - egy örök érvényű mondat Coco Chanel-től. És mivel a szépség belülről fakad, egy testet, lelket kényeztető programmal kezdünk. Egy Budapest szívében elrejtett, meghitt és varázslatos hely, ahová akár fáradtan is érkezhet az ember, frissen és feltöltődve távozik.

 „eau de la Reine de Hongrie” azaz a Magyar Királyné vize – vagyis magyar a világ legrégebbi parfümje. A ma már kevésbé trendi rozmaringos kivonat nem igazán egy korszerű parfüm, de ez az elsőként elismert parfüm.  Így tanítják a Versailles-i  parfümőrképzőben is a luxuskozmetikumok világhírű francia iskolájában, ahol Magyarország egyetlen parfümőrje szerezte ismereteit. Az Orr–al Budapesti showroomjában találkozhatunk, ahol a világ legjobb illataival és saját kreációival is megismerkedhetünk a program során. Ez csak egy lehetőség, de készíthetünk csokoládét, csiszolhatunk gyémántot is akár...csak rajtunk múlik.

Nézd meg Budapestet egy rendkívüli szemszögből!  Éjjel vagy nappal!

Az egyórás program alatt lehetőség nyílik Budapest legizgalmasabb megtekintésére. A résztvevők fantasztikus látószögből tekinthetik meg Budapesten elsőként a Világörökség részének nyilvánított Duna szakaszt.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a