Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

Budapest Beauty

“ Egy nőnek két dolgot kell tudnia - kifinomultnak és mesésnek lenni” - egy örök érvényű mondat Coco Chanel-től. És mivel a szépség belülről fakad, egy testet, lelket kényeztető programmal kezdünk. Egy Budapest szívében elrejtett, meghitt és varázslatos hely, ahová akár fáradtan is érkezhet az ember, frissen és feltöltődve távozik.

Egy igazi hölgyprogram, legyen születésnap, lánybúcsú vagy csak egy különleges délután, party előtt vagy csak úgy, mert megérdemeljük.

A felfrissülést vagy éppen ellazulást egy jacuzzi és három szauna biztosítja, valamint a program teljes időtartama alatt gyümölcstál és frissítők állnak a vendégek rendelkezésére.

A szépülést egy különleges arckezeléssel kezdjük, mely során a Tahiti szimbólumaként is ismert Tiaré virágból, ősi enfleurage eljárással nyerik ki a szépítő, hidratáló és nem utolsó sorban mesés illatú olajat. Az olaj tökéletes bőrvédelmet nyújt napozás előtt és után, általános anti-aging és antioxidáns, valamint magas E-vitamin tartalmának köszönhetően.

Ezt követően jöhet egy csinosító, kényeztető manikűr és végül, de nem utolsó sorban, Magyarország egy elismert sminkese teszi tökéletessé megjelenésünket.

És jöhet a party, jöhet a csábítás!

 


 

Program tudnivalók

Program időtartama: 3-4 óra

Programjaink minden esetben egyéniek, azaz nem vonunk össze csoportokat. Ennek megfelelően a program vendégeink igénye szerint módosítható és személyre szabható.

Jelentkezés:                     

Részvételi szándékát, kérjük, jelezze legkevesebb 7 nappal a program előtt a szaboe@teamvision.hu e-mail címen, hogy biztosítani tudjuk a részvételt.

Programunkat kizárólag megrendelésre szervezzük, a jelentkezés akkor érvényes, amennyiben a Visszaigazoló levelünket megkapta.

2013 díjak:

Résztvevők száma

1 fő

2 fő

3 fő

4 fő

5 fő

6 fő

7 fő

8 fő

9 fő

10 fő

Ft / fő

95 000

65 000

55 000

55 000

50 000

50 000

45 000

45 000

45 000

45 000

Az ár tartalmazza:

  • a vendégek Budapesti tartózkodási helyéről indulást és visszakísérést 
  • SPA belépőt 1 helyszínre 
  • luxus minőségű arckezelést
  • kényeztető manikűrt
  • professzionális sminket
  • 24 órás tömegközlekedési jegyet
  • magyar vagy angol nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza: további belépők díját, további kezelések vagy fogyasztás díját, kísérő részére borravalót.

 

Programunkat minden időjárási körülmény esetén megtartjuk.

Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözet javasolt, fürdőruha szükséges.

További kérdések felmerülése esetén, kérjük hívjon a  00 36 20 380 51 66-os telefonszámon, vagy írjon a szaboe@teamvision.hu email címre.

 

 

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a