Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

James Bond

STÍLUS, ELEGANCIA ÉS SOK-SOK TITOK, LÉGY RÉSZE TE IS EGY IGAZI KÉMTÖRTÉNETNEK!

Keress, kutass és rakd össze a részleteket!

A titkosszolgálat vezetője a FŐNÖK egy videó üzenetben a legjobban képzett ügynökeit kéri fel, hogy ezúttal nem egyesével, hanem csapatokat alkotva találják meg az elrejtett bombát és akadályozzák meg a merényletet.

Minden csapat kap egy kiinduló információt, melynek segítségével elindulnak, valamint egy olyan tárgyat, amely a rejtőzködő titkos ügynökök felé igazolja, hogy ők is a „cég”-nek dolgoznak. A rejtőzködő titkosügynökök nem fedik fel kilétüket, viszont segítik a nyomozók munkáját, ezért különböző formában lépnek kapcsolatba velük. Előfordulhat, hogy az utcán haladva egy motoros megáll mellettünk egy csomagot átad és továbbhajt, de ne lepődjünk meg, ha egy utcai fülkében váratlanul megcsörren a telefon. Előfordulhat, hogy nyomozás közben sikerül egy elrabolt ügynök nyomára bukkani és kiszabadítani, de az is előfordulhat, hogy egy bunkerben vagy egy elnöki rezidencián kötünk ki.

Az óra ketyeg, a feladat adott, munkára fel és nyitott szemmel, óvatosan járjunk!

 

RÓLUNK MONDTÁK:

“A 007-es ügynök nyomában járni igazi kihívás! Egy fárasztó, de eredményes workshop után az újonnan megalakult vezetői csapat együtt veszi nyakába a várost, parkolóházban, cukrászdában, luxusszálloda elnöki lakosztályában keresi a megoldást. És megtalálja, a közösen átélt élményeket pedig a mai napig emlegetik a kollégák! Köszönjük TeamVision csapat a gondos szervezést és a zökkenőmentes lebonyolítást! Kovács Titusz - Syngenta”


 

Csapatépítéseinket  minden esetben személyre szabottan építjük fel, ügyfeleink igényeinek figyelembevételével. Árajánlat kéréshez kérjük válaszoljon a szaboe@teamvision.hu link alatt  látható kérdésekre.

Ajánlatunkat 48 órán belül elküldjük (kivéve hétvégén).

 

A secret agent
The Mission folder
Following the hints
Finally we have it!
Mission successfully finished!

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a