Ajánlatkérés +36 20 380 5166

GET TO KNOW BUDAPEST

The Challenge

KIHÍVÁS, ÖSSZEFOGÁS ÉS KALAND, BUDAPEST AHOGY MÉG NEM LÁTTAD!

Tudtad, hogy egy férfi szerelme indította útjára a város történetének legnagyobb fejlődését, aki felesége kedvében akart járni és Budapestet Bécshez, Párizshoz hasonló pompázatos várossá varázsolni? Történetek, sztorik melyek e várost áthatották, építették, alkották és emberek, akik megélték. Fedezd fel a város rejtett arcait, ismerd meg a valaha itt élt emberek történeteit, titkaikat …. arcok, épületek, szobrok… mind beszélnek, csak meg kell hallanod őket. Nemzedékek és kultúrák keveredtek, építészeti stílusok jöttek és mentek, mind nyomot hagyva maguk után. Társaiddal induljatok közösen is kutassátok fel a nyomokat!

A csapatépítő program indulásakor a résztvevők egy rejtvényekben megadott útvonaltervet kaptok. A rejtvény megfejtése a program első állomása lesz, ahol a várossal kapcsolatos, izgalmas feladatokat kell megoldanotok, például várfalak után kutatni vagy a rómaiak nyomában járni. A feladatok megoldásával pontokat gyűjthettek. Természetesen lehetőséget biztosítunk extra pontok gyűjtésére is, ha netán minden csapat egyformán jól teljesít!

A feladatok megoldását követően újabb rejtvény mutatja a következő állomást és így tovább. A rendelkezésre álló idő függvényében 3 -3,5 óra alatt Buda vagy Pest érdekes helyszíneit járjuk be, amennyiben több idő áll rendelkezésre, úgy mindkét oldal beépíthető a programba.

Fejtsd meg az évezredes rejtélyeket és vállald a kihívást!

 

VÁLLALOD A KIHÍVÁST?


 

Csapatépítéseinket  minden esetben személyre szabottan építjük fel, ügyfeleink igényeinek figyelembevételével. Árajánlat kéréshez kérjük válaszoljon a szaboe@teamvision.hu link alatt látható kérdésekre.

Ajánlatunkat 48 órán belül elküldjük (kivéve hétvégén).

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a